Arad: FOTO VIDEO Momentul în care noul subprefect al Aradului, Olimpia Neliana Popa, depune jurământul. Ce i-a cerut primarul Aradului, Călin Bibarț

Noul subprefect al județului Arad, Olimpia Neliana Popa, a depus, vineri, jurământul, dupăce a fost numit în funcție joi seara.

ARADCU 00 SUBPREFECT OLIMPIA POPA VI29NOV COMPLET

Arad: FOTO VIDEO Noul subprefect al Aradului, Olimpia Neliana Popa, la depunerea jurământului: normalitate pentru societatea arădeană și românească. Ce i-a cerut primarul Aradului, Călin BibarțNoul subprefect al județului Arad, Olimpia Neliana Popa, a depus, vineri, jurământul, dupăce a fost numit în funcție joi seara.Subprefectul Olimpia Neliana Popa a vorbit despre o normalitate a societății arădene și românești.

Publicată de Realitatea De Arad pe Vineri, 29 noiembrie 2019

Subprefectul Olimpia Neliana Popa a vorbit despre o normalitate a societății arădene și românești.

La eveniment care a avut loc în sala Regele Ferdinand dincadrul Palatului Administrativ au participat IPS Timotei, arhiepiscop al Aradului, președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, și primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, rectorii celor 2 universități din Arad, alături de toți conducătorii instituțiilor deconcentrate din județ.

Cu această ocazie, primarul Călin Bibarț a spus că așteaptă o relație mai bună între primărie și prefectură și uși deschise, atât la figurat, cât și la propriu, pentru că ușa deși se află în aceeași clădire, ușa dintre prefectură și primărie este închisă cu cheia de câțiva ani.

Tot joi seara, Guvernul a schimbat mai mulți prefecți și subprefecți din țară, printre care și pe cei de la Arad. Ministrul Administrației și Internelor, Marcel Vela, a declarat, în cadrul ședinței de Guvern, că are o propunere de încetarea exercitării cu caracter temporar prin detaşare a prefectului din judeţul Arad, Florentina Horgea și încetarea exercitării funcţiei de subprefect în judeţul Arad pentru Vasilică Damian.

Guvernul a detaşat-o cu caracter temporar pe Olimpia Neliana Popa în funcția de subprefect al Aradului.

În ceea ce privește persoana care va fi prefectul Aradului, persoana nominalizată decătre PNL este Gheorghe Stoian, fostul administrator public al județului Arad. Acesta va fi numit cel mai probabil în cursul următoarelor zile.

Guvernul a mai schimbat din funcții și prefecții din Alba, Harghita, Sălaj şi Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.