Arad: AUDIO Premieră la plata taxelor și impozitelor locale din Arad. Ce spune primarul Călin Bibarț

Premieră la Arad, unde taxele și impozitele locale pentru anul 2020 se pot plăti începând de joi, cu un bonus substanțial. Pentru prima dată primăria a crescut bonificația pentru cei care achită taxele și impozitele integral până pe data de 31 martie.

„Dacă modalitățile de plată a taxelor și impozitelor locale au rămas aceleași de anul trecut, anul 2020 vine cu o noutate în ceea ce privește valoarea bonificației acordată contribuabililor care plătesc anticipat și integral, până pe 31 martie, impozitul pe clădiri, impozitul pe teren și taxa pe autoturisme. Astfel, în cazul impozitelor pentru terenuri și clădiri bonificația acordată a fost majorată de la 5% la 10%, iar pentru prima dată se acordă o bonificație de 10 procente celor care plătesc cu anticipaţie impozitul pe mijlocul de transport, datorat pentru întregul an”, a decalarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a primarului municipiului Arad, Călin Bibarț.

Plățile se pot face la ghișeele Direcției de Venituri sau online, iar deocamdată, serviciul de încasare a impozitelor şi taxelor locale nu este disponibil la oficiile poştale.

300 de arădeni au achitat, joi, până la orele prânzului dările locale, în bugetul local ajungând 120.000 lei. 170 dintre contribuabili au achitat integral impozitele și taxele locale și au beneficiat de bonificația de 10%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.