Arad: AUDIO Președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar: „peste 2 săptămâni, PSD va câștiga alegerile și doamna Viorica Dăncilă va fi președintele României”

Președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, consideră că intrarea președintelui PSD Viorica Dăncilă în turul doi „este o normalitate” care era „previzibilă”, dar victoria va fi în turul doi „când PSD va câștiga alegerile”.

Conform președintelui PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, „este un rezultat previzibil. Mă bucur că au rămas doar cei 2 candidați. Să nu mai fie niciun fel de speculație că PSD nu ar fi intrat și nu ar intra în turul 2. Așa cum s-a demonstrat în urmă cu 5 ani de zile, când candidatul PSD-ului a intrat cu un procentaj mult mai mare decât a intrat astăzi candidatul PNL-ului și a fost bătut, același lucru se va întâmpla și peste 2 săptămâni: PSD va câștiga alegerile și doamna Viorica Dăncilă va fi președintele României”.
„Din punctul nostru de vedere este o normalitate ca să intrăm în turul 2, victoria va fi peste 2 săptămâni, când vom câștiga alegerile”, a mai declarat președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar,
Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a președintelui PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.

Primele rezultate ale sondajelor realizate la ieșirea de la urne o plasează pe Viorica Dăncilă pe locul 2, după actualul președinte al României, Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.