Arad: AUDIO Președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar: „un duș rece, care ne obligă să ne schimbăm. Vinovați suntem cu toții”. Ce spune despre schimbarea președintelui PSD Viorica Dăncilă

Președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a declarat, luni, că rezulatul alegerilor pentru funcția de președinte, pe care candidatul PSD Viorica Dăncilă le-a pierdut, este „un duș rece, care obligă să ne schimbăm” și că „greșelile făcute ne-au costat enorm”. În ceea ce privește schimbarea din funcție a președintelui PSD, Viorica Dăncilă, Dorel Căpar spune că decizia aparține foruluri de conducere din cadrul partidului.

„A fost un rezultat neașteptat pentru noi, din păcate se pare că toate lucrurile bune făcute de PSD, de guvernarea PSD, din programul de guvernare, nu au ajuns la toți românii și probabil că nu au fost suficiente.  (…) Pentru noi este, după alegerile europarlamentare și aceste alegeri, un duș rece, care ne obligă pe viitor să ne schimbăm atât strategia, cât și atitudinea, probabil. (…) Eu cred că vinovați suntem cu toții, probabil srategia pe care am avut-o în această campanie nu a fost una bună, probabil că greșelile pe care le-am făcut în decursul anilor, că am făcut și greșeli, nu numai lucruri bune, ne-au costat enorm, iar legat de președintele partidului (demisia sau demiterea președintelui Viorica Dăncilăr – n.r.), nu pot eu să spun acest lucru, va fi o decizie în Comitetul Executiv, cât și în forurile de conducere ale partidului”, a mai declarat președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a președintelui PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.

Conform datelor publicate pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente, după numărarea voturilor exprimate în toate cele 437 de secţii din judeţul Arad, Klaus Iohannis a câştigat detaşat în acest judeţ, cu 69,66% din voturi, în timp ce Viorica Dăncilă a obţinut 30,34 %.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.