Arad: AUDIO Provocare inedită pentru arădeni: „Noaptea la muzeu. Printre dinozauri”

Noaptea la muzeu, printre dinozauri. Aceasta este provocarea lansată decătre Complexul Muzeal Arad pentru sâmbătă seara (19 octombrie).

RAWRR!NOAPTEA LA MUZEU. PRINTRE DINOZAURI2019.10.19/ 19.00-22.00Hai la MUZEU, în lumea dispărută a giganților Terrei!…

Publicată de Complexul Muzeal Arad pe Miercuri, 16 octombrie 2019

Ca urmare a succesului de care se bucură expoziția cu dinozauri în mărime natuală „Dinozaurii-o lume dispărută”, aceasta poate fi vizitată, în mod excepțional și în cursul nopții de sâmbătă către duminică.

Astfel, sâmbătă, 19 octombrie Muzeul de Științe ale Naturii și Muzeul de Istorie din Palatul Cultural vor fi deschise pentru arădeni între orele 09.00-17.00 și 19.00-22.00. Intrarea este liberă pentru copii!

Conform directorului Complexului Muzeal Arad, Bogdan Blaga, expoziția se bucură de un succes fără precedent, atrăgând peste 7500 de arădeni de la momentul deschiderii și până acum.

Directorul Complexului Muzeal Arad, Bogdan Blaga.

Mai mult, tot sâmbătă seara, muzeul lansează o nouă provocare publicului: vizitatorii vor fi invitați să “adopte” un exponat, atât din colectia muzeului cât și din expozițiile temporare. Prin această nouă campanie, muzeul dorește să afle care exponat este cel mai îndrăgit de public. Conform managerului Bogdan Blaga, în jurul celor mai apreciate exponate vor fi gândite expozițiile viitoare.

În Parcul Copiilor, lângă muzeu, filme despre misterioasa dispariție a dinozaurilor vor fi proiectate pe fațada muzeului. Atracția principală va fi expoziția despre dinozaurii Transilvaniei, deschisă în Muzeul de Științe ale Naturii. Aici, pentru cei mici, se pregătesc ateliere interactive despre fosile și paleontologie, speologie și misterele peșterilor, jocuri tematice interactive și distractive, atelier de pictură pe față pentru copii.

De la standul foto și standul cu suveniruri, vizitatorii vor duce acasă amintiri memorabile din muzeu!

INTRAREA PENTRU COPII ESTE LIBERĂ. Un bilet pentru adulți costă 4RON, iar pentru pensionari și studenți – 2RON.