Arad: AUDIO Taxele și impozitele locale de la Arad rămân la fel și în 2020. Mai mult, primarul crește bonificația pentru buni platnici de la 5 la 10 la sută 

Taxele și impozitele locale de la Arad rămân la fel și în 2020, iar vestea bună nu se oprește aici. Primăria crește bonificația pentru buni platnici.

Conform primarului municipiului Arad, Călin Bibarț, „referitor la taxele şi impozitele pe anul 2020, vreau să precizez că nu avem în plan să le creştem”.

„Totodată am constatat că un partid politic, USR-ul a venit cu o acţiune publică de strângere de semnături pentru majorarea la 10% a bonificaţiei acordate contribuabililor care îşi plătesc integral taxele şi impozitele locale până la data de 31 martie 2020. Eu nu pot decât să le mulţumesc pentru faptul că promovează un proiect pe care eu l-am dispus în urmă cu mai bine de o lună de zile celor de la Direcţia Venituri, în vederea pregătirii documentelor pentru anul viitor. În concluzie: nu creştem impozitele, dar majorăm bonificaţia pentru plata integrală a taxelor de la 5 la 10%”, a mai declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Pe de altă parte, Proiect de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2020 a fost afișat, vineri, la intrarea în Primăria Municipiului Arad. Până la data de 14.08.2019, cei interesaţi pot depune în scris, la registratura Primăriei, recomandări, sugestii şi opinii privind taxele și impozitele.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate începând cu data de 05.08.2019, între orele 8,00 – 18,00 Luni- Joi şi 08:00-16:00 Vineri, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5.

Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate gratuit şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro.

Proiectul complet poate fi consultat pe site-ul Primăriei Municipiului Arad, link direct AICI.