Arad: Percheziții în județul Arad, la un bărbat de 73 de ani, bănuit de braconaj. Ce au găsit polițiștii în casa sa din comuna Petriș

Arme de vânătoare ilegale, cartușe și alte elemente din care se pot confecționa arme au fost confiscate dintr-o casă din comuna Petriș, județul Arad, care aparține unui bărbat de 73 de ani, bănuit de braconaj.

Ancheta este derulată decătre poliția din județul Hunedoara, care a efectuat percheziții în locuinţele suspectului din Deva şi comuna Petriș, în ultima locaţie fiind identificate cele două arme de vânătoare cu glonţ, fără marcă şi fără serie, dar şi o armă de tir cu aer comprimat.

În locuinţă au mai fost descoperite 25 cartuşe de vânătoare şi 249 de alice din plumb, folosită ca muniţie pentru arma de tir cu aer comprimat, precum şi alte elemente ce pot fi folosite pentru confecţionat arme.

Poliţiştii fac cercetări în vederea stabilirii provenienţei armelor şi a muniţiilor deţinute în mod ilegal, precum şi a utilizării acestora pentru comiterea unor fapte de braconaj cinegetic în pădurile din proximitatea comunei arădene Petriș.