Arad: AUDIO Un bărbat a murit, marți, după ce a sărit în lacul din centrul Aradului

Un bărbatde circa 30 de ani a murit, marți, dupăce s-a aruncat în lacul din parcul de la Podgoria, din centrul municipiului Arad.

Pompierii și paramedicii au ajuns imediat la fața locului și l-au scos din apă, dar acesta nu a mai răpuns manevrelor de resuscitare.

Conform purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa, „in jurul orei 10:20 a sosit un apel prin 112 in care un cetățean anunța faptul că a văzut o persoană care a sărit in lacul de la Podgoria și nu a mai ieșit”.

„La fata locului s-au deplasat din cadrul Detașamentului de pompieri Arad 1 Autospeciala scafandri, 1 Descarcerae ușoară, 1 SMURD B. După cateva minute de căutări au găsit o persoană in apă, au extras-o la mal, între timp la fata locului s-a deplasat și SMURD C (cu medic) și s-a executat protocolul de resuscitare. Bărbatul nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decedat”.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa.

Conform unor informații, ar fi vorba despre un om al străzii, care înainte ar fi consumat alcool. Nu se cunoaște în acest moment, dacă bărbatul a sărit în apă și nu a mai putut ieși sau a intenționat să se sinucidă.