Arad: Cunoscutul alpinist Torok Zsolt, decorat post-mortem de către președinele României, Klaus Iohannis, și va fi înmormântat, marți, cu onoruri militare

Cunosctul alpinist Torok Zsolt a fost decorat, marți, post-mortem decătre președintele României, Klaus Iohannis, cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler, a anunțat, Președinția.

Măsura a fost luată „în semn de înaltă apreciere și recunoaștere pentru importantele performanțe sportive obținute de-a lungul timpului, pentru determinarea și pasiunea cu care și-a desăvârșit poziția de alpinist la nivel național și internațional, precum și pentru contribuția semnificativă adusă sportului românesc”.

În aceste condiții, Torok Zsolt va fi înmormântat, la Arad, marți, cu onoruri militare.

Din păcate, recunoașterea meritelor sale vine târziu pentru cunoscutul alpinist, cei mai mulți arădeni considerând că Torok Zsolt nu ar fi fost apreciat așa cum ar fi trebuit decătre autorităile din România.

Arad: VIDEO Arădenii, despre Torok Zsolt: suntem afectați cu toții de pierderea aceasta, ne dăm seama de valoarea unui om doar atunci când îl pierdem, merita mult mai mult. Sicriul, lângă 2 cadouri speciale pe care Torok Zsolt le-a făcut Aradului