Arad: AUDIO Un tânăr de 26 de ani, care conducea o mașină beat și fără a avea permis, a intrat cu mașina în gardul unui cimitir din Arad 

Un tânăr de 26 de ani, care conducea o mașină beat și fără a avea permis, a intrat cu mașina în gardul unui cimitir din Arad. 

 
Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „ca urmare a verificărilor efectuate de polițiștii Biroului Rutier, a fost identificat un tânăr de 26 de ani, din Arad care, în dimineața zilei de 28 decemebrie a.c. ar fi condus un autoturism pe strada Condurașilor, iar la intersecție cu strada Pădurii ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, păsărind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un gard”.
 
„Evenimentul s-a soldat exclusiv cu pagube materiale, însă conducătorul auto a fugit de la fața locului, fiind identificat și depistat de polițiști la scurt timp după incident. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,88 mg./l alcool pur în aerul expirat, tânărul neavând permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe bilogice în vederea
stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, tânărul fiind cercetat penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului”,  a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.
 
Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.
 
https://soundcloud.com/user-370278349/aradcu-00-claudia-iuga-lu30dec-sofer-beat
 
POlițiștii continuă cercetările în acest caz.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.