Arad: AUDIO Un TIR, încărcat cu cauciucuri, a luat foc pe DN79A, în apropierea punctului de trecere a frontierei Vărșand, din județul Arad

Un TIR, care era încărcat cu cauciucuri, a luat foc, în cursul nopții de duminică spre luni, pe DN79A, care leagă municipiul Arad de punctul de trecere a frontirei Vărșand, de la frontiera cu Ungaria, circulația către frontieră fiind blocată timp de câteva zeci de minute.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa, „incendiul a avut loc la ieșirea din localitatea VărșandLa fața locului s-au deplasat SVSU Pilu și 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 7 Subofițeri de la Garda Chișineu-Criș”.

„Incendiul este localizat, nu a cuprins ]n întregime compartimentul marfă, ci doar o parte. A ars circa un sfert din compartimentul marfă. Incendiul este lichidat, urmează descărcarea mărfii cauciuc cu cauciuc pentru a nu se reaprinde”, a mai purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.