Arad: AUDIO VIDEO Pompierii din Arad au scos o mașină căzută în lacul Ghioroc. Ce spune poliția despre caz

Pompierii din Arad au scos, în cursul nopții de miercuri către joi o mașină care căzuse în lacul Ghioroc, de lângă municipiu.

ARADCU 00 ISU ARAD JOI19MART

Arad: AUDIO VIDEO Pompierii din Arad au scos o mașină căzută în lacul Ghioroc. Ce spune poliția despre cazPompierii din Arad au scos, în cursul nopții de miercuri către joi o mașină care căzuse în lacul Ghioroc, de lângă municipiu.https://realitateadearad.net/index.php/2020/03/19/arad-audio-video-pompierii-din-arad-au-scos-o-masina-cazuta-in-lacul-ghioroc-ce-spune-politia-despre-caz/#arad ISU ARAD #georgepleșca Ghioroc Lake Realitatea TV Stiri #realitatea #pompieri

Publicată de Realitatea De Arad pe Joi, 19 martie 2020

„Detașamentul de pompieri Arad a intervinit cu autospecială descarcerare grea, SMURD Vladimirescu, 1 barcă și o autospecială de teren la Ghioroc pentru scoaterea unui autoturism din lac. Solicitarea de ajutor a venit din partea unui coleg de la poliție, care a văzut mașina. În mașină nu se află nicio persoană”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „ca urmare a verificărilor efectuate de polițiștii orașului Lipova, s-a stabilit că un arădean de 42 de ani, care se afla la pescuit pe marginea lacului din Ghioroc, nu și-a asigurat autoturismul, acesta ajungând în lac”.

„Evenimentul nu se încadrează în categoria accidentelor de circulație. Bărbatului i-a fost emisă dovadă de autorizație pentru reparația”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad