Arad: Bărbat din Siria, descoperit ascuns sub un TIR, pentru a ajunge ilegal în Germania

Un cetățeande 25 de ani din Siria a fost descoperit decătre polițiștii de frontieră de la Nădlac 1, de pe DN7, în timp ce încerca să iasă ilegal din țară, ascuns sub remorca unui TIR din Turcia, care transporta castraveți.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Filip Ionuț Matei, la volanul camionului se afla un cetățean turc în vârstă de 37 de ani, care, conform documentelor de însoţire, şoferultransporta castraveţi, cu destinaţia Germania.

În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră arădeni au procedat la efectuarea controlului amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia, sub semiremorcă, a fost descoperit ascuns un bărbat. Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoana în cauză este cetăţean sirian, în vârstă de 25 de ani, care intenţiona să ajungă ilegal în Germania.

Bărbatul din Siria este anchetat pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar șoferul turc pentru trafic cu migranți.

POlițiștii de frontieră continuă cercetările în acest caz.

Arad: VIDEO 15 migranți din Irak, descoperiți când încercau să treacă ilegal frontiera, pe jos, chiar peste câmp