Arad: Bărbat salvat după ce și-a prins mâna într-un utilaj agricol. Este al 2-lea accident de acest fel în mai puțin de 10 zile

Un bărbat în vârstă de circa 50 de ani din județul Arad a fost salvat în viață de către pompieri, vineri seară, după ce și-a prins mâna într-un utilaj agricol cu care era la cules de porumb.

Conform purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru situații de urgență Arad, maior George Pleșca, „Detașamentul de Pompieri Sebiș cu o autospecială de stingere și modul descarcerare, împreună cu un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Arad au intervenit în comuna Buteni pentru extragerea unui bărbat de circa 50 de ani, care și-a prins mâna într-un utilaj agricol. După circa 15 minute de intervenție, datorită profesionalismului și vitezei de reacție, pompierii sebișeni au reușit eliberarea bărbatului, acesta fiind predat cu leziuni grave la una dintre mâini către echipajul SAJ. Concomitent, o autospecială SMURD de terapie intensivă mobilă a Detașmentului Arad a plecat în întâmpinarea echipajului de la ambulanță pentru preluarea pacientului”.

Bărbatul a fost transportat de către medicii SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad pentru investigații și tratamente medicale.

Este al doilea accident de acest fel petrecut în județul Arad în ultimele nouă zile, după ce în comuna Târnova, un bărbat și a prins mâna tot un utilaj agricol când culegea porumb.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad