2 bărbați carbonizați au fost găsiți, vineri seara, într-o mașină care ardea la marginea drumului județean 792 C Curtici-Sântana din județul Arad. Primele cercetări arată că șoferul avea permisul de conducere suspendat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar mașina ar fi intrat cu viteză într-un stâlp de înaltă tensiune, care s-a rupt pur și simplu în două. Firele de curent au transformat mașina într-o torță, iar cei doi bărbați, unul de 24 de ani, celălalt de 35, au fost prinși în capcana de foc.

Bărbatul de 35 de ani era din Curtici, iar cel de 24 de ani era din Sântana.

Inițial la 112 s-a anunțat că la marginea drumului există o mașină răsturnată care a luat foc. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri și medici SMURD.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa „În momentul sosirii celor 4 echipaje de pompieri și medici SMURD, mașina ardea generalizat. După lichidarea incendiului au fost găsite 2 victime, decedate”.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „din datele preliminare, reise că la circa 4 km de intrarea în orașul Curtici, mașina, care ar fi părăsit partea carosabilă, s-ar fi lovit de un stâlp de înaltă tensiune, s-ar fi răsturnat în șanțul de lângă carosabil, iar ca urmare a impactului, ar fi luat foc, arzând în totalitate. La volanul mașinii se afla bărbatul de 35 de ani, care ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare din cauza vitezei excesive și avea permisul de conducere suspendat”.

Cei 2 bărbați au rămas încarcerați în mașina care a luat foc.
Circulația în zonă a fost blocată timp de câteva ore.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad