Arad: Bărbatul care ar fi accidentat mortal un bicilist de 21 de ani și a fugit de la locul accidetului, a fost prins. Este audiat de către polițiști. Cum arată mașina

Bărbatul bănuit că, în cursul nopții de sâmbătă către duminică, a accidentat mortal cu mașina un tânăr de 21 de ani și a fugit de la fața locului a fost prins, miercuri, decătre polițiștii din Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, este vorba despre un bărbat de 59 de de ani, din comuna Zimand, care a fost condus la sediul poliției, pentru clarificarea împrejurărilor producerii evenimentului și luarea măsurilor legale care se impun în acest caz.

Vă reamintim că în noaptea de sâmbătă către duminică, în jurul orei 2,15, un tânăr de 21 de ani, din județul Vaslui, a fost accidentat mortal pe DN 79, în timp ce se afla pe bicicletă, pe raza localității Zimand Cuz, iar autorul accidentului a părăsit locul faptei înainte de sosirea echipajelor de politie.

La locul accidentului au rămas bucăți din caroseria mașinii, iar polițiștii au făcut publice imganinile.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și modificarea locului faptei.