Arad: Comedia „Cum se face”, cu Octavian Strunilă, Doina Teodoru, Anca Sigartău, George Constantinescu și Paul Ipate, miercuri, la Teatrul de Vară din Arad

Comedia „Cum se face” în regia lui Octavian Strunilă, se joacă pe scena Teatrului de vară din Arad, miercuri (19 iun) cu începere de la ora 20.00.

Spectacolul, scris și regizat de Octavian Strunilă, este o super-comedie de bun gust despre viața oamenilor de teatru, spun organizatorii. Acest spectacol aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor și reușește să pună mari semne de întrebare vis-a-vis de cariera pe care ne-o alegem în viață.

Din distribuție, pe lângă Octavian Strunilă, fac parte Doina Teodoru, Anca Sigartău, George Constantinescu și Paul Ipate.

Teatrul de Vară se află la sediul centrului cultural judeţean arad pe strada george bariţiu, nr 16, iar spectacolele vor avea loc, până în cursul lunii augist, în fiecare zi de miercuri cu începere de la ora 20. Biletele costă 5 lei și pot fi cumpărate de la locul spectacolului.