Arad: FOTO VIDEO Cei 3 tineri deghizați în femei, care au tâlhărit un bărbat, au apărut în fața instanței îmbrăcați în femei elegante, cu fuste mini, peruci și pantofi cu toc. Au fost arestați preventiv

Cei 3 tineri din Arad deghizați în femei, care au tâlhărit un bărbat, au fost arestați preventiv, luni, pentru 30 de zile, pentru tâlhărie calificată. Tinerii au apărut în fața instanței îmbrăcați elegant… cu poșete, fuste mini, peruci și panfofi cu toc înalt.

Decizia arestului preventiv a fost luată decătre magistrații Tribunalului Arad, după ce procurorii au contestat decizia Judecătoriei Arad care hotărâse ca tinerii să fie cercetați sub control judiciar.

Tinerii au fost introduși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Arad luni înainte de prânz (pe la ora 11). Cei 3 tineri au fost introduși în arest preventiv alături de bărbați.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „ca urmare urma contestației procurorului de caz, magistrații Tribunalului Arad au emis, astăzi, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele a trei tineri, autorii unei infracțiuni de tâlhărie calificată”.

„Acum puțin timp, cei trei au fost introduși în arestul Inspectoratului de Poliție Judeețan Arad”, a mai declarat purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Cei 3 tineri sunt acuzați de tâlhărie calificată, după ce au atacat cu un aparat cu electroșocuri un bărbat de 43 de ani, în stare de ebrietate, căruia i-au furat portmoneul cu 150 lei și acte. Totul s-a întâmplat în parcarea unui centru comercial din Arad.

Imaginile cu tâlhăria au fost surprinse de camerele de supraveghere, iar personalul de pază a sesizat poliția.

Inițial, anchetatorii au căutat 3 femei, iar surpriza polițiștilor a venit când s-a stabilit că femeile erau în realitate. Tinerii care erau deghizați în femei, purtau ciorapi plasă, peruci și machiaj și l-au tâlhărit pe bărbat sub pretextul neachitării unor servicii.