Arad: Cea mai înaltă distincție în Anul Centenar pentru președintele Camerei de Comerț, Gheorghe Seculici, fost vicepremier

Cea mai înaltă distincție acordată decătre autoritățile din Arad cu ocazia Centenarului a fost acordată de Consiliul Județean Arad președintelui Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, Gheorghe Seculici, fost preșdinte al Consiliului Județean Arad și fost vicepremier.

Evenimentul a avut loc în cadrul celei de-a 25-a ediții a Târgului Firmelor, organizat decătre Camera de Comerț la Expo Arad Internațional, în prezența a numeroase personalități din mediul de afaceri, oameni de succes care susțin economia arădeană.

„Cu această ocazie, președintelui Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, Gheorghe Seculici, i s-a decernat colanul Marii Uniri, cea mai înaltă distincție acordată cu ocazia Centenarului”, a anunțat, sâmbătă, Consiliul Județean Arad.

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a adresat un mesaj
de mulțumire tuturor celor care contribuie la dezvoltarea județului.

„Mediul de afaceri dictează ritmul și pentru administrația locală, fiindcă un județ cu o economie puternică are nevoie de o administrație puternică. Am avut ocazia, la târgurile Camerei de Comerț și în vizite private, să constat personal cât de eficiente sunt companiile arădene, să mă conving că exporturile de 3,5 miliarde de euro ale județului Arad înseamnă produse de mare tehnicitate, înseamnă inovație, calitate, garantate de proprietari exigenți și de manageri competenți. În Anul Centenar, Aradul are motive de mândrie. Așa cum Aradul a dictat ritmul în marile evenimente ale istoriei moderne a României, îl dictează și acum. Mediul de afaceri, administrația, cetățenii, aici, în județul unde s-a muncit pentru Marea Unire, facem tot ceea ce este necesar pentru ca România să se dezvolte”, a declarat președintele Iustin Cionca.

„Consiliul Județean Arad a depus, în ultimii doi ani, proiecte în valoare de 660 de milioane de lei. Dintre acestea, sunt deja în curs de contractare proiecte de aproape 500 de milioane de lei. Dezvoltăm județul cu fonduri europene. Banii aceștia se îndreaptă exclusiv înspre investiții și îmi doresc ca un procent cât mai mare din ei să intre în firmele arădene! La toate acestea, adaug parteneriatele noastre internaționale, prin care unii dintre oamenii de afaceri arădeni au ajuns în contact cu investitori, clienți sau parteneri externi”, a mai declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.