Arad: Cea mai mare viteză de pe autostrăzile din România, pe A1 Deva-Nădlac. Cu cât conducea un bărbat de 48 de ani din Timiș

Cea mai mare viteză pe autostrăzile din România, în cursul primei săptămâni a lunii octombrie, a fost înregistrată pe A1 Deva-Nădlac, a anunțat Brigada Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române.

Astfel, cea mai mare viteză a fost înregistrată la data de 7 octombrie, pe A1 Deva – Nădlac, când poliţiştii au depistat un bărbat, de 48 de ani, din judeţul Timiş, care conducea cu viteza de 234 km/h. Şoferul a fost sancţionat cu amendă de 2.900 de lei, iar poliţiştii i-au suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 zile.

În total, au fost depistate 70 de persoane care conduceau cu viteze de peste 180 km/h, 17 peste 200 km/h şi 3 care conduceau sub influenţa alcoolului.

Șoferii au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 2.900 de lei, iar ca măsură complementară, le-au fost reţinute permisele de conducere, pentru 90 de zile.