Arad: Cei doi răniți în accidentul de pe pod, internați la ATI și Chirurgie. Mașina ar fi circulat cu cca 100 de km la oră într-o zonă cu limitare de 30 de km la oră

Cei 2 răniți din accidentul care a avut loc în cursul nopții în Arad sunt internați în Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Bărbatul care este cel mai grav rănit este internat la secția de anestezie și terapie intensivă cu fracturi multiple la coaste, stern și mâna stângă, dar și cu politraumatizme și policontuzii. Este conștient și stabil, dar medicii sunt pentru moment rezervațin asupra evoluției sale.

Cel de-al doilea tânăr rănit este la secția chirurgie cu politraumatizme și policontuzii, însă starea sa evoluează spre bine și va fi externat în zilele următoare.

2 tineri au murit în acest accident, aceștia urmând să fie înmormântați duminică și luni.

Cei 4 tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 28 de ani, se aflau într-o mașină, care, cel mai probabil din cauza vitezei și a neatenției în conducerea, a ponjat din cel mai înalt punct celui mai circulat pod rutier din oraș, a rupt parapeții și un stâlp și a căzut cu roțile în sus de la înălțimea de 9 metri.

Conform unor estimări, mașina circula cu cca 100 de km la oră, într-o zonă cu limită de 30 de km la oră.

Galeria Ultras UTA nu mai merge la meciul UTA-Poli

Tinerii plecaseră de la pregătirea coregrafiei pentru meciul pe care echipa UTA Arad îl va avea sâmbătă cu Poli Timișoara. De altfel, în mașina care a fost extrem de avariată au fost găsite bannere de ale suporterilor. Galeria a anunțat că în urma tragediei nu va mai merge la meci.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad