Arad: Cercetată de către polițiștii de frontieră de pe autostrada Nădlac-Arad, după ce a încercat să iasă din țară cu cartea de identitate a cumnatei. Motivul

O femeie de 29 de ani este cercetată decătre polițiștii de frontieră de pe autostrada Nădlac-Arad, dupăce a încercat să iasă din țară ilegal, folosind documentul de identitate al cumnatei sale.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Filip Ionuț Matei, femeia, care circula ca și pasager într-o mașină cu numere de România, a prezentat, la controlul de frontieră, o carte de identitate, eliberată de autoritățile române.

Cu ocazia verificării documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că între persoana prezentă la control şi fotografia din document există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul instituției pentru cercetări.

Ca urmare a cercetărilor efectuate, femeia declarat că documentul de identitate este al cumnatei sale și că a recurs la această metodă deoarece nu avea un document valabil pentru trecerea frontierei, intenționând să ajungă în Franța.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei în cazul femeii, pe care o cercetează pentru fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.