Arad: Circa 150.000 de lei costă Revelionul din centrul Aradului. Cântă Goombay Dance Band, din topurile anilor 1979-80

Circa 150 demiide lei costă Revelionul Popular pe care Primăria Municipiului Arad îl organizează la trecerea dintre ani în centrul orașului, cu începere de la ora 22.00.

Membrii Formației GOOMBAY DANCE BAND repetă, în studioul lor din Germania, pentru a vă oferi o seară de Revelion de neuitat. Ei au chiar și un mesaj pentru toți arădenii care doresc să întâmpine Anul Nou, în centrul orașului, la kilometrul 0. Suuunnn offff Jamaicaaaa #goombaydanceband #revelion2019arad #sunofjamaica

Publicată de Centrul Municipal de Cultura Arad pe Vineri, 21 decembrie 2018

Trupa din Arad, Fantazia, va cânta 40 de minute și va primi 1.500 lei. Kamelia va cânta tot 40 de minute, dar va primi 14.000 lei.

Invitații special ai Revelionului, membrii trupei Goombay Dance Band vor cânta 60 de minute pentru care vor prim 74.000 lei. La toate acestea se adaugă cheltuieli cu transportul, masa și cazarea artiștilor. Creată în 1979 în Germania, decătre Oliver Bendt, trupa și-a luat numele după un mic golf de pe insula Caraibe Sf. Lucia. Muzica lor are un sunet distinctiv (oarecum similar cu cel al trupei Boney M), un amestec de soca, calypso și western pop. Grupul s-a bucurat de un mare succes la începutul anilor ’80, înregistrând mai multe hit-uri, printre care numite „Sun of Jamaica”, „Seven Tears” sau „Aloha-Oe, Until We Meet Again”.

Autoritățile spun că au ales trupa germană dupăce la revelionul trecut, legendara trupă Saragossa Band s-a bucurat de mare succes la Arad.

Focul de artificii de la miezul nopții va dura circa 10 minute și costă peste 55.000 lei.