Arad: Circulația pe un important drum național din Ungaria, folosit și de către românii care tranzitează această țară, restricițonată în weekend

Circulația pe un important drum național din Ungaria, folosit și decătre românii care tranzitează această țară, va fi restricițonată în weekend.

Conform purtătorul de cuvânt Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, comisar șef Laura Beatrice Bondar, „autorităţile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, despre faptul că în intervalul 13.07.2019, ora 06.00-14.07.2019, ora 20.00 a.c., (ora Ungariei), o porțiune a drumului național nr. 4 care face legătura între oraşul Debrecen şi Budapesta, pe secțiunea ocolitoare a orașului Szolnok, va fi închisă în totalitate pentru executarea unor lucrări de reabilitare”.

„În perioada menționată, pe teritoriul statului vecin, traficul va fi dirijat de către poliția maghiară pe secțiuni, în ambele sensuri, însă este posibilă formarea unor ambuteiaje. În acest sens, informăm participanţii la trafic care se deplasează în Ungaria că pot folosi trasee alternative”, a mai declarat purtătorul de cuvânt Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, comisar șef Laura Beatrice Bondar.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră ungare în vederea stabilirii unor măsuri comune în punctele de trecere a frontierei, astfel încât controlul de frontieră să se desfășoare operativ.