Arad: Femeie de 79 de ani, atacată în propria casă de un bărbat beat care a vrut ca să o tâlhărească

O femeie de 79 de ani din localitea Prunișor, județul Arad, a fost atacată în propria casă de un bărbat de 45 de ani, care a vrut să o tâlhărească. Femeia a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Incidentul a avut loc în cursul nopții de sâmbătă către duminică și ar fi trecut fără să ajungă în atenția autorităților dacă vecinul femeii nu ar fi întrebat-o duminică de ce este vânătă la un ochi. Bătrâna i-a povestit că în cursul nopții fusese atacată în casă de un bărbat, care după ce a lovit-o peste față, a fugit.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, ca urmare a cercetărilor efectuate, a fost identificat agresotul, un bărbat care este tot din Prunisor, și care, fiind sub influența alcoolului ar fi pătruns în locuința unei femei de pe raza localității, cu intenția de a sustrage bunuri sau bani. După ce a lovit-o, bărbatul ar fi fugit fără a lua ceva.

În urma audierii bărbatului, acesta va fi reținut de către polițiști, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț.