Circulația pe DN79 Arad a fost blocată, sâmbătă după masă, în județul Arad, după ce furtuna puternică a doborât un copac, care a căzut peste un microbuz în mers, în care se aflau 2 persoane, dar bucăți din copac au căzut și pe carosabil. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa, „ca urmare a fenomenelor meteorologice periculoase, în dispeceratul Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad a fost anunțat un eveniment și anume, un copac căzut pe Drumul Național 79 A, între localitățile Ineu și Bocsig, la circa 2 km de localitatea Ineu”.

„Copacul căzut a afectat parbrizul și plafonul unei mașini participantă la trafic. La fața locului s-a deplasat din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu o autospecială și un echipaj format din 3 subofițeri care au intervenit pentru degajarea copacului de pe carosabil, respectiv de pe mașină”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa.

În județ nu au fost semnalate alte incidente din cauza vremii, cel puțin până în acest moment.

Județul Arad este până duminică sub cod galben de instabilitate atmosferică, perioadă în care sunt așteptate ploi puternice și vânt.

Foto arhivă