Arad: Cunoscutul luptător K1, Cătălin Moroșanu, se întâlnește cu elevii de la Colegiul Național „Moise Nicoară” în „Lupta împotriva bullyngului”

dav

Cunoscutul luptător K1 și vedetă de televiziune, Cătălin Moroșanu, se întâlnește vineri, 28 februarie, cu începere de la ora 13, cu elevii de la Colegiul Național „Moise Nicoară“ din Arad, a anunțat, vineri, Primăria.

Întâlnirea are loc în cadrul campaniei sociale „Lupta împotriva bullyngului“, care este parte din proiectul Dynamite Fighting Show, ce va avea loc la Arad pe data de 5 martie.

Încă de la începutul proiectului, Dynamite Fighting Show și-a dorit să devină un punct de reper în ceea ce privește sportivitatea iar luptătorii să devină modele de urmat pentru noua generație.

Sportivii merg în școlile și liceele din zona în care are loc următoarea gală și le oferă elevilor perspective insuflându-le dorința de a fi încrezători în faptele lor.

Prima campanie a avut loc la Arad joi, 30 ianuarie 2020, când Cătălin Moroșanu și Eduard Gafencu s-au întâlnit cu elevii Colegiului Național Preparandia „Dimitrie Țichindeal“. De la propriul exemplu de copil marginalizat, din cauză că provenea din mediul rural, Cătălin Moroșanu le-a insuflat elevilor încredere să depășească barierele impuse de multe ori de societate, scoțând în evidență curajul, protecția și respectul.

Sursa foto: întâlnirea care a avut loc la Colegiul Național „Preparandia – Dimitrie Țichindeal”