Arad: Dan Barna, USR: I-am mulţumit lui Nicuşor Dan, e poziţia domniei sale dacă rămâne în partid

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, sâmbătă, la Arad, că i-a mulţumit lui Nicuşor Dan pentru că s-a oferit să sprijine Alianţa 2020 prin reînscrierea în USR şi semnarea protocolului alianţei, adăugând că i-a transmis că este binevenit în partid, dar rămâne ca acesta să decidă ce va face în continuare.

„I-am mulțumit și îi mai mulțumesc și pe această cale pentru ceea ce a făcut. (…) Este decizia domniei sale dacă va rămâne în continuare membru. A făcut un gest remarcabil, lăudabil, pentru care îi mulţumesc şi pe această cale, acceptând să semneze şi el pe acel protocol. Vom vedea din motivarea instanţei dacă a avut relevanţă sau nu, dar poziţia domniei sale a fost una justă, corectă, i-am mulţumit şi este poziţia domniei sale dacă rămâne în partid, i-am spus că este binevenit”, a declarat președintele USR, Dan Barna.

Dan Barna, care este însoțit de candidații la alegerile europarlamentare Clotilde Armand și arădeanul Vlad Botoș, are prevăzute mai multe întâlniri în municipiu și județ.