Arad: Dan Barna, USR: Obiectivul Alianței 2020 USR PLUS: alegerile parlamentare din 2020 și câștigarea guvernării în România

Alianța 2020 USR PLUS va continua și după alegerile europarlamentare, obiectul alianței fiind alegerile parlmentare din 2020 și câștigarea guvernării în România, a declarat, sâmbătă, la Arad, președintele USR, Dan Barna.

Cu privire la alegerile generale de anul viitor, liderul USR a spus că Alianţa 2020 îşi propune să preia guvernarea.

„Încă din momentul în care am anunţat această alianţă electorală USR PLUS, am spus foarte clar şi eu şi Dacian Cioloş că obiectivul alianţei Alianţei 2020 sunt alegerile din 2020, alegerile parlamentare, în urma cărora suntem convinşi că Alianţa USR PLUS va guverna România”, a mai declarat Dan Barna.

Întrebat de o eventuală fuziune USR – PLUS, Barna a declarat că @deocamdată obiectivul principal sunt alegerile europarlamentare”.

„După rezultatul acestor alegeri europarlamentare, vom vedea, în funcţie şi de câtă încredere va avea România în această alternativă pe care o propunem, vom vedea care sunt paşii următori”, a mai declarat președintele USR, Dan Barna.

Dan Barna, care este însoțit de candidații la alegerile europarlamentare Clotilde Armand și arădeanul Vlad Botoș, are prevăzute mai multe întâlniri în municipiu și județ.