Arad: Deputatul Sergiu Vlad, desemnat candidatul USR la Primăria Municipiului Arad

Deputatul Sergiu Cosmin Vlad este candidatul USR la Primăria Municipiului Arad. El a fost desemnat, sâmbătă, în competiția internă din USR, în care au intrat 7 candidați. Alegerile primare organizate de USR Arad au avut loc la finele unui proces deschis și transparent, unde candidații s-au prezentat arădenilor, au avansat idei și soluții legate de problemele orașului.

Conducerea USR Arad spune că parlamentar Sergiu Vlad s-a remarcat ca cel mai activ deputat al circumscripției Arad. Antreprenor, cu implicări constante în zona civică, a fost un lider al grupului de arădeni care au salvat Parcul Eminescu de la transformarea sa în parcare. S-a implicat în USR deoarece consideră că e momentul oamenilor activi, care au muncit și au plătit taxe, să aducă eficiența și regulile din mediul privat în politică și administrație.

Sergiu Cosmin Vlad a declarat că le promite arădenilor că va fi primarul cinstit și harnic de care au nevoie, un primar care să fie atent la nevoile lor în toți cei patru ani de mandat, nu doar în apropierea alegerilor. Vlad mai spune că va fi un om de echipă, deoarece Aradul merită cea mai bună administrație pentru a recupera decalajele față de vecinii din Oradea și Timișoara.

Sergiu Vlad: „pentru a recupera decalajele față de vecinii din Oradea și Timișoara”

Sergiu Cosmin Vlad, deputat USR: „Le promit arădenilor că voi fi primarul cinstit și harnic de care au nevoie. Un primar care să fie atent la nevoile lor în toți cei patru ani de mandat, nu doar în apropierea alegerilor. Voi fi un om de echipă, deoarece Aradul merită cea mai bună administrație. Personal, am fost de ambele părți ale geamului de la ghișeu: am stat ani de zile la rând pentru a primi o autorizație și în ultimii trei ani fac parte din aparatul politic. Ceea ce îmi propun este să creez o relație prietenoasă între cetățean și administrație, o strânsă colaborare pentru a adapta optim soluțiile la nevoile comunității. Pentru a recupera decalajele față de vecinii din Oradea și Timișoara este nevoie de multă muncă, de măsuri ferme, de o gestiune corectă a fondurilor. Avem nevoie pentru început de ordine, iar apoi vom putea construi, pentru a exploata la maxim potențialul municipiului nostru.”

2 candidați, lansați în cursa pentru Primăria Arad până în acest moment

Până acum doar PNL și-a mai anunțat candidatul de primar al Aradului la alegerile locale din 2020. Este vorba despre vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea.