Arad: Diploma „Arădeni cu care ne mândrim” pentru jandarmul Dan Monoranu, „capabil de gesturi care inspiră şi motivează”

Jandarmului Dan Monoranu din Arad i-a fost decernată, joi, Diploma „Arădeni cu care ne mândrim”, pentru gestul de mare omenie pe care l-a făcut față de o familie a cărei casă a ars într-un incendiu.

Imagine

Dan Monoreanu este jandarm şi pompier voluntar. Recent, s-a remarcat printr-un gest special de omenie: a participat ca voluntar la stingerea unui incendiu şi a fost impresionat de drama unei familii care a rămas fără acoperiş deasupra capului.

Imediat, a primit în propria locuinţă familia afectată.

Diploma i-a fost înmânată decătre vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bîlcea, pentru pentru solidaritate şi compasiune.

Dan Monoranu a fost caracterizat decătre vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea, ca fiind „un om generos şi modest, capabil de gesturi care inspiră şi motivează”.

„Sunt impresionat de gestul de omenie al lui Dan Monoranu.  Sunt bucuros să îi acord diploma „Arădeni cu care ne mândrim”, pentru solidaritate şi compasiune. Am cunoscut cu acest prilej un om generos şi modest, capabil de gesturi care inspiră şi motivează. Avem nevoie de astfel de exemple, ele ne ajută să construim o comunitate în adevăratul sens al cuvântului, clădită pe implicare şi grijă faţă de oameni”, a mai declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bîlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.