Arad: Directorul financiar-contabil din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, ec. Florina Ionescu, manager interimar al unității medicale

Directorul financiar-contabil dincadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, ec. Florina Ionescu, a fost numită manager interimar al spitalului, dupăce fost manager, economist Carmen Lucuța, a fost suspendat din funcție la cererea Direcției de Sănătatea Publică Arad, care, în urma unor controale, a anunțat că a descoperit mai multe nereguli în ceea ce privește procedura implementată în contextul noului coronavirus.

„Ec. Carmen Lucuța, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, a fost suspendată astăzi din funcție, prin Ordin de Ministru. Începând de astăzi, ec. Florina Ionescu, director financiar-contabil în cadrul SCJU Arad a fost numită, prin Ordin de Ministru manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad pe perioada situației de urgență instituită în condițiile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr.1/1999 privind regimul stării de asediu și regimul stării de urgență aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 453/2004 cu modificările și completările ulterioare”, a anunțat, vineri, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, Simina Roz.