Arad: DN 7 și DN79A, sub ape și copaci rupți de vijelii, în județul Arad

Furtunile puternice care s-au abătut, marți după masă, asupra județului Arad au creat mari probleme și pe două dintre cele mai importante drumuri din vestul țării.

FOTO DN79

FOTO DN7

Conform Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, „echipele Secției de Drumuri Naționale Arad intervin pe DN 79A, Gura Văii – Gurahonț, pentru a elibera partea carosabilă de copacii doborâți de vânt și de materialele antrenate de apă de pe versanți în urma unei ploi torențiale și pentru a asigura scurgerea apei de pe drum. Circulația se desfășoară îngreunat, pe o singură bandă, existând porțiuni de carosabil acoperite de pelicule de apă de 10-20cm. Se estimează reluarea circulației în condiții normale în jurul orei 20:00/04.06.2019″.

„Echipele Secției de Drumuri Naționale Arad intervin pe DN 7, între localitățile Vărădia de Mureș și Nicolae Bălcescu, pentru asigurarea scurgerii apei de pe carosabil și în vederea curățării drumului de materialele aduse de viitură in urma unor ploi torențiale. Partea carosabilă este traversată de o peliculă de apă în grosime de 5-10cm.⚠️ Circulați cu atenție!”, mai anunță Direcția de Drumuri și Poduri Regionale Timișoara.

Sursa foto: DRDP Timișoara Facebook