Arad: Transportatorii din vestul țării se alătură protestului 15.15.15 pentru autostrăzi. Cum vor protesta

Transportatorii din vestul României, dincadrul Federației Operatorilor Români de Transport (FORT) se alătură protestului pentru autostrăzi, care va avea loc pe data de 15 martie. Timp de 15 minute, transportatorii vor trage camioanele pe dreapta și vor opri activitatea și în garaje.

Conform secretarul general adjunct al Federației Operatorilor Români de Transport, Siegfried Mayer, „Federația Operatorilor Români de Transportse alătură inițiativei suceveanului care a construit, simbolic, acel metru de autostradă. Dorim să atragem atenția că autostrăzile sunt o necesitate în România, de fapt peste tot în Europa, mobilitatea este circuitul sanguin al economiei. Trebuie să găsim o soluție pentru a urgenta construcția acestora. Și, în primul rând, ar trebui ca să utilizăm cât mai mult fondurile europene pentru construcția acestora”.

15 martie, ora 15, 15 minute

„Deci în data de 15 martie, la ora 15, se vor opri autovehiculele, respectiv cei care au activități în interiorul garajelor sau alte puncte de lucru ale agenților economici din FORT vor opri activitatea și acolo. Solidarizându-ne cu această inițiativă, agenții economici din FORT o să oprească camioanele pe marginea drumurilor, în așa fel încât să nu împiedice circulația autovehiculelor care doresc să treacă pe lângă ele sau în parcări adecvate și 15 minute vor face o pauză”, a mai declarat secretarul general adjunct al Federației Operatorilor Români de Transport, Siegfried Mayer.

Foto: arhivă, pentru ilustrare