Arad: Festivalul Internațional de Teatru Clasic. Ce puteți vedea LUNI și MARȚI

Ceade-a 25a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Clasic continuă la Arad.

Luni, de la ora 15, în sala studio, va fi producția non-verbală a Teatrului Tineretului Piatra Neamț, „STEAUA FĂRĂ NUME”. Tot luni, veți putea vedea producția Teatrului Dramatic „Fani Tardini” Galați, „SALBA DRACULUI”, în regia lu Alexandru Dabija, în sala mare, cu începere de la ora 20.30. Spectacolul este recomandat persoanelor peste 16 ani. Conține scene de nuditate non-sexuală
Marți, 12 noiembrie, veți putea vedea producția Teatrului Dramaturgilor Români din București, „Fata morgana” de Dumitru Solomon, în regia lui Victor Ioan Frunză, în sala studio de la ora 17. Spectacolul este sold-out.
Tot marți va fi Co-producția Teatrul Naționalyu Niș Serbia și Teatrului din Kruševac Serbia, „Cum vă place” de William Shakespeare, în sala mare cu începere de la ora 19.
Ceade-a 25-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Clasicține până pe data de 18 noiembrie. FESTIVALUL cuprinde 13 spectacole ale celor mai celebre teatre din România și 2 producții din Ungaria și Serbia, darv și 2 concerte.
Programul complet îl găsiți pe pagina de internat a Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad, teatrulclasic.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.