Arad: FOTO VIDEO Presiune pe frontiera de vest. 9 migranți, descoperiți chiar pe osiile unui TIR, în porbagajul unei mașini și într-un autobuz

9 migranți cu vârste cuprinse între 17 și 32 ani, au fost descoperiți, în ultimele 24 de ore, decătre polițiștii de frontieră din Arad. 4 erau ascunși chiar pe osiile unui TIR, 1 în porbagajul unei mașini și alți 4, într-un autobuz.

ARADCU 00 MIGRANTI POLITIA DE FRONTIERA LU11NOV

Arad: FOTO VIDEO Presiune pe frontiera de vest. 9 migranți descoperiți chiar pe osiile unui TIR, în porbagajul unei mașini și într-un autobuz9 migranți cu vârste cuprinse între 17 și 32 ani, au fost descoperiți, în ultimele 24 de ore, decătre polițiștii de frontieră din Arad. Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, comisar-șef Laura Beatrice Bondar, 4 erau ascunși chiar pe osiile unui TIR, 1 în porbagajul unei mașini și alți 4, într-un autobuz.

Publicată de Realitatea De Arad pe Luni, 11 noiembrie 2019

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, comisar-șef Laura Beatrice Bondar, într-un TIR din Turcia, polițiștii de frontieră de pe autostrada Nădlac-Arad au descoperit 4 bărbați ascunși, sub semiremorcă, chiar pe osiile acesteia. Conform documentelor de însoţire a mărfii, şoferul transporta materiale textile pe ruta Turcia – Polonia.
La Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, polițiștii de frontieră au descoperit în portbagajul unei mașini  un cetăţean din Vietnam, care a intrat legal în ţara noastră în baza unei vize valabile.
Alţi patru tineri cetăţeni străini, trei algerieni şi un sirian, au fost descoperiți în localitatea de frontieră Curtici. Aceştia, în vârstă de 17 şi 18 ani, se deplasau cu un autobuz şi au declarat că intenţionau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.
Reamintim că, sâmbătă, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad împreună cu lucrători ai Poliţiei Oraşului Sântana au depistat treizeci de cetăţeni din Irak, Iran, Sri Lanka şi Afganistan, într-o pensiune dezafectată în oraşul Sântana, judeţul Arad. Aceştia au declarat că intenţionau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei, majoritatea fiind solicitanţi de azil în România.
Polițiștii de frontieră continuă cercetările în toate aceste cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.