Arad: FOTO VIDEO Mesajul MS Margareta pentru anul 2020, transmis de la Castelul de la Săvârșin

Aflați la Castelul de la Săvârșin, din județul Arad, membrii Familiei Regale au transmis românilor „La Mulți Ani” pentru anul 2020.

Imagine

Imagine

Imagine

 

ARADCU 00 MS MARGARETA 2020 MI01IAN

https://realitateadearad.net/index.php/2020/01/01/arad-foto-video-mesajul-ms-margareta-pentru-anul-2020-transmis-de-la-castelul-de-la-savarsin/Arad: FOTO VIDEO Mesajul MS Margareta pentru anul 2020, transmis de la Castelul de la SăvârșinAflați la Castelul de la Săvârșin, din județul Arad, membrii Familiei Regale au transmis românilor "La Mulți Ani" pentru anul 2020.

Publicată de Realitatea De Arad pe Miercuri, 1 ianuarie 2020

 

„Vă dorim un an nou fericit, plin de sănătate și bucurii! Anul 2020 să vă aducă pace sufltetească și împliniri, alături de cei dragi” este mesajul semnat decătre Majestatea Sa Margareta și ASR Principele Radu, care este publicat pe pagina de internet a Familiei Regale, la adresa romaniaregala.ro, alături de o fotografie a cuplului regal în fața bradului de Crăciun.

 

De altfel, la întrebările mass-media, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, a transmis un gând bun românilor pentru anul 2020 și în Ajunul Crăciunului, cu ocazia primirii Dubașilor de la Săvârșin.

 

„Da, sper că ploaia asta ne aduce puțin noroc, bunăstare, pace și un an bun. E special, un an 20-20, e o nouă decadă, un nou deceniu. Sper că va fi bine. Și cei doriți dumneavoastră, ce doriți. La fel. Sănătatea e cea mai importantă”, a declarat MS Margareta.

 

De Crăciun și Anul Nou, la Castel se află Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu, alături de ASR Principesa Sofia și fiica acesteia, Elisabeta-Maria. Regele Mihai spunea mereu că Săvârșin, unde Familia Regală are singura reședință privată din România, era locul său preferat.

 

Sursa foto felicitare: romaniaregala.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.