Arad: FOTO VIDEO Revelion 2020. Mii de oameni, în centrul Aradului. Cum au arătat focurile de artificii și ce doresc autoritățile pentru 2020

Câteva mii de oameni au petrecut, la Arad, revelionul în stradă, în piaţa centrală din faţa Primăriei Arad. Cu vedete din perioada de aur a muzicii, distracţie şi voie bună cât încape şi un foc de artificii arădenii au avut parte de un revelion pe care nu îl vor uita prea uşor. Invitaţii speciali ai Revelionului de la Arad au fost Francesco Napoli și Marty Cintron, de la cunoscuta trupă No Mercy care s-au bucurat de un mare succes în anii ’70-’80.

Imagine

Imagine

Imagine

ARADCU REVELION PRIMARIE MI01IAN

Arad: FOTO VIDEO Revelion 2020. Mii de oameni, în centrul Aradului. Cum au arătat focurile de artificii și ce doresc autoritățile pentru 2020Câteva mii de oameni au petrecut, la Arad, revelionul în stradă, în piaţa centrală din faţa Primăriei Arad. Cu vedete din perioada de aur a muzicii, distracţie şi voie bună cât încape şi un foc de artificii arădenii au avut parte de un revelion pe care nu îl vor uita prea uşor. Invitaţii speciali ai Revelionului de la Arad au fost Francesco Napoli și Marty Cintron, de la cunoscuta trupă No Mercy care s-au bucurat de un mare succes în anii ’70-’80.

Publicată de Realitatea De Arad pe Miercuri, 1 ianuarie 2020

La Arad a devenit o tradiţie ca mii de oamenii să meragă în faţa primăriei la trecerea dintre ani pentru a sărbători Revelionul. Printre cei care au petrecut în stradă s-a aflat și un grup de muncitori din Asia care lucrează la companii din Arad.

La Revelionul popular din acest an au fost invitate ca să cânte vedete din perioada de aur a muzicii.

Francesco Napoli și Marty Cintron, de la cunoscuta trupă No Mercy, au cântat la Revelionul 2020, dincentrulmunicipiului Arad organizat decătre Primăria Municipiului Arad şi Centrul Municipal de Cultură.

În deschiderea celor 2 concerte, în seara zilei de 31 decembrie, pe scena din faţa Palatului Administrativ au urcat, de la ora 22.00, arădenii de la Progresiv A.

Apoi pe scenă au urcat Francesco Napoli, cu cântece ca “Marina” și “Balla Balla” și solistul și actorul american Marty Cintron, pop starul anilor ’90, omul din spatele trupei No Mercy, în care a cântat, și care a adus la Arad hiturile de-acum aproape trei decenii, printre care „Where Do You Go”, „My Promise” ori „Please Don’t Go”.

Autoritățile spun că au ales cei 2 invitați din străinătate dupăce la revelionele trecute, nume din perioada de aur a muzicii s-au bucurat de mare succes la Arad.

Numărătoarea inversă a fost făcută chiar de către europarlamentarul Gheorghe Falcă și primarul municipiului arad, Călin Bibarț.

Gheorghe Falcă a anunțat investiții masive cu fonduri europene,

Autorităţile speră ca 2020 să fie cel puţin al fel de bun ca 2019.

„Un an 2020 cu sănătate și fericire, Doamne ajută, cu Dumnezeu înainte”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Autorităţile locale spun că focurile de artificii de la miezul nopţii au fost marea atracţie. Focul de artificii a ţinut cca 10 minute, a fost foarte intens şi a fost controlat de un calculator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.