Arad: Gest de omenie din partea unui jandarm din Arad: asigură gratuit casă unei familii a cărei locuință a fost distrusă de incendiu

Gest de omenie a plt.adj. Dan Monoranu, care este de 21 de ani subofițer în cadrul Inspctoratului de Jandarmi Județean Arad, iar de câțiva ani este purtătorul de cuvânt al instituției.

Imagine
Conform contului de Facebook al Jandarmeriei Române, „de 21 de ani, Dan este subofițer la Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad, iar în timpul liber, pompier voluntar în cadrul Serviciului Voluntariat pentru Situații de Urgență Livada Acum două săptămâni, a ajutat la stingerea unui incendiu izbucnit la mai multe case din Cartierul Verde, din Arad. După o luptă cu focul, care a durat mai bine de 4 ore, incendiul a fost stins. Dar nu și durerea unei familii, care a rămas fără casă”.
„Marea problemă a familiei era găsirea unui adăpost, având în vedere că au un copil mic, de 1 an și 6 luni, și iarna se apropie. Soluția a venit de la colegul nostru. Dan a luat legătura cu familia respectivă și le-a oferit un apartament în care să locuiască, atât cât au nevoie, până vor reconstrui locuința distrusă de incendiu. Gestul lui Dan a adus liniște și speranță tinerilor părinți. Un gest pe care Dan îl face fără a aștepta nimic în schimb, căci a învățat de la părinții săi că un om bogat este acela care dăruiește. #Felicitări_Dan”, mai scrie pe contul de Facebook al Jandarmeriei Române.
Postarea a atras mii de aprecieri, atât pe pagina oficilă de Facebook a Jandarmeriei, cât și pe contul de Facebook al lui Dan Monoranu.
Dan Monoranu a mai fost implicat, în nume personal, și în alte acțiuni sociale sau civice, printre care, recent, s-a alătura unei asociații de voluntari care a făcut curat în podul Basilicii Papale Maria Radna, care este cel mai mare loc de pelerinaj catolic din vestul României și cel mai de succes obiectiv turistic din județul Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.