Arad: Incendiu puternic la o casă din Arad

O casă cu mansardă de pe strada Fagului din municipiul Arad a fost distrusă complet, duminică, de un puternic incendiu. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

ARADCU 00 ISU ARAD DUM05APR

O casă de pe strada Fagului din municipiul Arad a fost distrusă, duminică, de un puternic incendiu.Din fericire nu s-au înregistrat victime.La fața locului au intervenit zeci de pompieri dincadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad."Incendiul se manifesta violent și generalizat la întreaga construcție de aproximativ 300 mp cu posibilitatea de propagare la alte 4 case. Se intervine cu toată tehnica detașamentului de pompieri Arad", a declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.Pompierii urmează să stabilească și cauza incendiului.#arad #isuarad #georgeplesca Realitatea TV Stiri #realitatea

Publicată de Realitatea De Arad pe Duminică, 5 aprilie 2020

ARADCU 00 ISU ARAD DUM05APR COMPLET COMPLET

https://realitateadearad.net/index.php/2020/04/05/arad-incendiu-puternic-la-o-casa-din-arad/O casă cu mansardă de pe strada Fagului din municipiul Arad a fost distrusă complet, duminică, de un puternic incendiu. Din fericire nu s-au înregistrat victime.La fața locului au intervenit zeci de pompieri dincadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.Primele informații arată incendiul a început din interiorul casei și s-a extins cu repeziciune în condițiile în care a fost văzut târziu pentru că nu era nimeni acasă.Exista pericolul ca flăcările să se extindă și la alte 4 case învecinate, mai ales că în curte casei erau multe materiale combustibile."Incendiul se manifesta violent și generalizat la întreaga construcție de aproximativ 300 mp cu posibilitatea de propagare la alte 4 case. Se intervine cu toată tehnica detașamentului de pompieri Arad", a declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.Cauza incendiului va fi stabilită decătre pompierii din Arad.#arad #isuarad #georgepleșca @Realitatea TV Stiri #realitatea

Publicată de Realitatea De Arad pe Duminică, 5 aprilie 2020

 

La fața locului au intervenit zeci de pompieri dincadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Primele informații arată incendiul a început din interiorul casei și s-a extins cu repeziciune în condițiile în care a fost văzut târziu pentru că nu era nimeni acasă.

Exista pericolul ca flăcările să se extindă și la alte 4 case învecinate, mai ales că în curte casei erau multe materiale combustibile.

„Incendiul se manifesta violent și generalizat la întreaga construcție de aproximativ 300 mp cu posibilitatea de propagare la alte 4 case. Se intervine cu toată tehnica detașamentului de pompieri Arad”, a declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Cauza incendiului va fi stabilită decătre pompierii din Arad.

Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad