Arad: „Marele uriaș prietenos”, în regia lui Steven Spielberg, încheie anul la cinema ARTA

„Marele uriaș prietenos”, în regia lui Steven Spielberg, un film pentru întreaga familie, încheie anul 2019 la cinema ARTA, care aparține Primăriei Arad.

Imagine

Regizată de Steven Spielberg, producţia relatează povestea unei orfane şi a Uriaşului care îi face cunoştinţă cu fascinanta, dar periculoasa lui lume. Spre deosebire de toţi ceilalţi asemenea lui, Marele Uriaş Prietenos (Mark Rylance) este extrem de amabil şi gentil. Deşi la început micuţa Sophie se teme de lumea uriaşă în care a ajuns, îşi dă seama repede că însoţitorul ei este o creatură blândă, iar curiozitatea o împinge să pună zeci de întrebări. Amicul ei o învaţă totul despre magie şi felul în care transmite vise copiilor de pe Pământ, dar o avertizează în acelaşi timp că o revoltă a giganţilor este pe cale să distrugă echilibrul pământenilor, spun organziatorii despre acest film. 
 
Astfel, misiunea celor doi va fi aceea de a salva omenirea de uriaşul pericol din universul magic, pe cale să izbucnească. 
 
Filmul, care este subtitrat în limba română,  poate fi văzut sâmbătă, 28 decembrie, cu începere de la ora 18.
 
Intrarea la proiecție este liberă, în limita locurilor disponibile. Proiecția este organizată de Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Municipal
de Cultură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.