Arad: Misiune inedită pentru pompierii din Arad. Au fost chemați să salveze o pisică ce căzuse într-o fântână adâncă de 10 m

Misiune inedită pentru salvatorii din Arad. Pentru că fiecare viață contează, pompierii din cadrul Detașamentului Arad au intervenit pentru a salva o piscă ce căzuse într-o fântână.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa, „Pompieri Detașamentului Arad din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ARAD a participat la o misiune de salvări animale. Este vorba pisică ce căzuse într-o fântână. Intervenția s-a desfășurat în localitatea Mândruloc”.

„Felinana era căzută într-o fântână de 10-12 m adâncime și secată. s-a deplasat din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad o autospecială și un echipaj de căutare-salvare format din 4 subofițeri, care au reușit salvarea animalului într-un timp scurt și în siguranță. Salvatorul nostru a coborât cu ajutorul mijloacelor de pe autospeciala de căutare salvare și după 15 minute a reușit să salveze felina.

În cele din urmă, pisica a fost predată în siguranță stăpânului.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad