Arad: Modernizarea drumulului care leagă Valea Mureșului de autostrada din vestul țării, aproape gata

Modernizarea Drumul Judeţean 691 din Arad, Lipova-Neudorf-Timişoara, care leagă Valea Mureşului  de autostrada din vestul ţării, Aeroportul Timişoara, şi implicit de Timişoara şi Arad, este aproape gata, a declarat, joi, primarul comunei Zăbrani, Marian Toader.

Drumul era extrem de degradat, iar în urmă cu cinci ani, primarul comunei Zăbrani, Marian TOADER, a ales mod inedit de protest, plantând simbolic flori în gropile din asfalt.
Gest a avut efectul scontat, iar ca urmare a consultărilor cu cetățenii și a numeroaselor demersuri la Consiliul Județean, s-a obținut finanțarea pentru modernizarea tronsonului, lucrările fiind începute în această toamnă.
„Mulțumesc autorităților județene care au înțeles importanța acestui drum județean, implicare în găsirea surselor de finațare și sprijinul acordat în executarea lucrărilor. Sper ca până la inceputul iernii pe acest tronson de drum să se poata circula în condiții de siguranță, să intrăm în normalitate, să respectăm cetățenii care folosesc acest
drum”, a declarat primaril comunei Zăbrani, Marian Toader.
Primarul Marian Toader mai spune că deşi termenul de finalizare este de 1 an, din discuţiile cu constructorul, s-a avansat ca posibilă finalizare a investiţiei jumătate lunii octombrie sau mijlocul lunii noiembrie.