Arad: O altfel de poveste despre un salvator altfel, unul mai special

Pompierii arădeni în spun ” La revedere” unuia dintre colegi. Omul iese la pensie, dar cariera lui este una deosebită, așa cum subliniază și cei care i-au fost alături, în echima ISu Arad.

„Despre Ceani am mai scris aici si am mai povestit, nu atât de frumos ca și el pentru că are un talent deosebit și la povestit pe lângă alte multe talente. La început a fost parașutist și eu cred că sufletul lui a rămas acolo la Luna dar fiind un rebel a refuzat să rămănă și el acolo și s-a întors acasă. Nu s-a regăsit în civilie și a devenit salvator. Iar lui chiar i se potrivește sintagma de salvator. Mai bine de 15 ani a condus echipajul descarcerare a Detașamentului de pompieri Arad. 15 ani în care a salvat zeci de vieți și a dus la îndeplinire sute de misiuni.
De fapt Ceani a fost „universal” , a fost și la incendii și la inundații și a încheiat în forță, pe SMURD.
Pentru că a fost „altfel” a predat casca începând cu data de 10.11, nu din 01 sau din 15 ale lunii cum ar fi făcut oricine și tot pentru că a fost „altfel” nu a vrut nici o „ceremonie de pensionare”, a trecut în rezervă și gata.
Plt.adj.șef Ioan Telcean, îți dorim sănătate și pensie lungă. Știm că sub masca ta de dur ai un suflet mare, că ai iubit pompierii mai mult decât orice și mai știm că un ceremonial de pensionare te-ar fi făcut să plângi!”, au notat ei pe pagina lor de Facebook

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.