Arad: O companie din China care produce aparatură medicală performantă, interesată de Arad

O delegație de investitori chinezi care intenționează să deschidă în România o fabrică de aparatură medicală performantă și un centrul service a vizitat, în weekend (sâmbătă), județul Arad.

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a declarat că „am primit, la Consiliul Județean Arad, o delegație de investitori chinezi în domeniul aparaturii medicale de înaltă performanță. Am discutat despre o posibilă colaborare cu Zona Liberă Curtici-Arad, care oferă oportunități deosebite de investiţii pentru statele non-UE”.

„Am prezentat strategia Consiliului Judeţean de dezvoltare a sistemului de sănătate publică arădeană, faptul că avem proiecte de 56 de milioane de euro pentru construirea a trei spitale noi și că anul trecut, în parteneriat cu Primăria Arad am cumpărat săptămânal câte un aparat medical nou și performant pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Delegația, care a vizitat și Spitalul Judeţean, intenționează să deschidă în România o fabrică de aparatură medicală de înaltă performanță și un centru service pentru această aparatură medicală”, a mai decalarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Compania chineză deține mai multe fabrici de aparatură medicală performantă în China și Statele Unite ale Americii.

Sursa foto: Iustin Cionca Facebook