Arad: O mașină a ars complet, după ce a luat foc în mers pe DN7B

O mașină (BMW) s-a făcut scrum, marți, dupăce a luat a luat foc în mers, pe drumul național 7B, la intrarea în localitatea Turnu din județul Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectorartului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „incendiul s-a produs la o mașină la ieșirea din localitatea Turnu, a intervenit Detașamentul de Pompieri Arad cu o un echipaj de stingere. În momentul sosirii echipajului, mașina ardea în totalitate. Incendiul a fost stins în circa 25 de minute, nu au fost victime. Mașina a luat foc în mers, șoferul reușind să se autoevacueze”.

„Ca urmare a cercetării, s-a stabilit ca și cauză probabilă a incendiului, efectul termic, în speță, cel mai probabil a curs benzină pe galerie sau pe părțile fierbinți ale motorului”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectorartului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Incendiul, care a fost extrem de puternic, a fost suprins de mai mulți șoferi, care au postat imagini de la fața locului pe Facebook.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad