Arad: O oală cu mâncare uitată pe foc a pus pompierii din Arad pe jar și a creat panică în centrul municipiului Arad

O oală cu mâncare uitată pe un reșou a pus pompierii din Arad pe jar și a creat panică, miercuri, în centrul municipiului Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „Detașamentul de Pompieri Arad a alocat un număr mare de forțe: 2 autospeciale de stingere, 1 autoscară și 1 autospecială SMURD, la un posibil incendiu pe strada Unirii”.

„În momentul sosirii primul echipaj de intervenție, care a trebuit să lase autospeciala la circa 200 de metri de clădire deoarece strada fiind foarte îngustă și mașinile parcate pe ambele părți, nu a putut ajunge până lângă clădire. Pompierii au pătruns în apartament și au găsit oala de mâncare uitată pe un reșou. S-a aprins și a ars mâncarea din oală, degajând un fum foarte puternic, drept pentru care vecinii au apelat serviciul 112”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca..

Autoritățile sfătuiesc oamenii să fie mai atenți atunci când folosesc aparate casnice care ar putea produce pagube considerabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.