Arad: Fetiță de 9 ani, căutată de polițiști și părinți, după ce a dispărut mergând de la școală către casă

O fetiță de 9 ani este căutată, miercuri, decătre polițiști și părinți, dupăce a plecat de la școală și nu a mai ajuns acasă.

BIANCA FRANCESCA ACHIM a plecat, miercuri, în jurul orei 11, de la Școala „Caius Iacob” din municipiu și nu a mai ajuns acasă, iar părinții nu mai știu unde să o găsească, așa că au cerut ajutorul polițiștilor.
Fetița are 1,50 m., 46 de kg., păr blond până la umeri și ochi albaștri. La data dispariției, aceasta purta pantaloni în carouri, bluză albă, tricou albastru cu emblema școlii, geacă vișinie și era încălțată cu o pereche de cizme gri.
Este pentru prima dată când fetița a dispărut. Autoritățile sunt în alertă pentru că în această perioadă vremea este rece, ploiaosă și se întunecă repede.
Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea minorei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.
Fotografia fetiței poate fi văzută și pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, la categoria comunicate de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.