Arad: O tânără care își depășește condiția de persoană obligată să trăiască în scaun cu rotile, distinsă cu diploma „Arădeni cu care ne mândrim”

O tânără care în fiecare zi își depășește condiția de persoană obligată să trăiască în scaun cu rotile a fost distinsă, miercuri, cu diploma „Arădeni cu care ne mândrim”

Lidia Leahu este o tânără frumoasă şi inteligentă, pasionată de scris, poezie, pictură și modelling. Din nefericire, o boală grea a făcut ca Lidia Leahu să trăiască în scaunul cu rotile. Asta însă nu o împiedică să facă lucruri minunate și să se implice în proiecte care creează emoție în Arad, inclusiv să susțină un blog personal ( http://lidialeahu.ro/ ).

Vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea, i-a conferit diploma „Arădeni cu care ne mândrim”.

Conform vicepreședintelui Sergiu Bîlcea, „Lidia scrie poezii de mare sensibilitate, este atentă la problemele societăţii, promovează prin blog şi reţele sociale mesaje de susţinere pentru persoanele în dificultate. Este genul de femeie care ne arată că nu există obstacole care nu pot fi trecute. Este o persoană foarte implicată în proiecte menite să facă viaţa mai uşoară unor persoane cu nevoi speciale. Este optimistă şi activă, nu se dă bătută în faţa greutăţilor.Toate acestea au făcut-o pe Lidia Leahu cunoscută şi apreciată la nivel naţional.

Pentru exemplul de implicare pe care îl dă tuturor, pentru reuşitele şi cauzele pentru care luptă, merită din plin aprecierea noastră şi diploma «Arădeni cu care ne mândrim» , a mai declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bîlcea.