Arad: Peste 100 de credincioși cu icoane în mâini, la „Marșul Colindătorilor 2019” prin centrul Aradului

Peste 100 de credincioși de toate vârstele au participat, miercuri seara, la „Marșul Colindătorilor 2019”, care a fost organizat, cu ajutorul lui Dumnezeu și cu binecuvântarea IPS Părinte Timotei Seviciu, decătre membrii A.S.C.O.R. Arad, în colaborare cu Paraclisul Facultății de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” Arad, Primăria Arad, Arhiepiscopia Aradului, informează pagina de internet a Arhiepiscopiei Aradului

Imagine

Marșul a început în Biserica Facultății de Teologie, unde s-a săvârșit Acatistul Acoperământului Maicii Domnului.

După terminarea slujbei, credincioșii împreună cu episcopul vicar al Arhiepiscopiei Aradului, PS Părinte Emilian, au plecat în marș pe traseul Biserica Facultății de Teologie – Catedrala Veche – Teatru – Primărie-Catedrala Arhiepiscopală „Sfânta Treime”.

Pe drum, creștinii au cântat colinde, au aprins făclii și au purtat cu mândrie, în mâini, icoane.

În timpul manifestării religos-tradiționale, au avut loc două opriri: la Catedrala Veche, unde s-au cântat colinde și în fața Monumentului Eroilor Revoluției din 1989, de la Primărie, unde s-a înălțat o rugăciune pentru cei care și-au dat viața pentru credința în Dumnezeu și libertatea neamului.

Ultimul popas a fost la Catedrala Arhiepiscopală, unde grupul de colindători a fost întâmpinat de către IPS Părinte Arhiepiscop Timotei.

Sursa info și foto: arhiepiscopiaaradului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.